HTML

Little Handycap már nem a Youtube-on támad:)

Hali mindenki!:) Az úgy volt, hogy a nagy és csalhatatlan Youtube, illetve a sátáni napiszar egyszerűen már nem fogadta be a make-up és bőrápolási videó-blogjait egy olyan csajnak, aki nem néz ki úgy, mint... nos bárki más -.-" Dobálóztak túlsúllyal, szemüveggel, hadarással, minden "érdekességgel", ami egyértelmű és lejárt volt, egy dologgal azonban soha: szakmával. Hiszen ahhoz a vitatkozó felek közül csak én foglalkoztam. Nem vagyok nagy tudor, csak szeretnék olcsó és J.Ó. megoldásokat nyújtani hozztám hasonló lányoknak, hölgyeknek, akik jószerivel nézték a blogot és írtak is, valjuk be. Megtalálhattok továbbá a Facebookon is és remélem, sokat tudok majd segíteni újaknak és régieknek egyaránt:) További szép napot, puszi: handycap

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Pápá, videók. Halihó blogolás:D

2011.06.26. 12:46 Little Handycap

 Sziasztok!
Sokak tanácsára és jó szándékú, kedves szavaira újra itt vagyok köztetek, noha nem ecsetekkel ügyetlenkedek vágatlanul, hanem inkább írásban és (ha végre megtanulom használni ezt az izét:D) akkor képekben segíteni nektek, válaszolni, mutogatni. Mármint termékeket és technikákat :P :)) Első hónapban, arra gondoltam, Tietek a pálya, és ha már nem is a fészbukon, akkor itt tudtok kérdésekkel bombázni, méghozzá nyílt lapokkal, név nélkül, hogy mindenki láthassa a választ is és az ominózus kérdést is. Ráadásul azt sem kétlem, hogy nem szeretnétek a saját kis témátoknak EGY. EGÉSZ. KITERJEDT BLOGlapot... :) Szóval minden olyan kérdés, feltevés, frázis, ami csak egy kicsit is kikutatható a smink, maszkok és bőrápolás terén, arról az első hónap után (válasz gyanánt) mindenkinek egy egész, saját bejegyzést fogok írni:)  Hogy ne unatkozzatok, képekkel és egy közben szerzett szakmai tanácsadóval (egy tanult, fiatal kozmetikus ismerősöm és orvosi könyvek^^) fogom fűszerezni, ami még jobban emeli majd a válaszadás "biztonság-fokát".  
Remélem, ez így megfelel Nektek<3, és sokan beszállnak még a bizniszbe, hiszen itt a nyár, szépnek és kipihentnek kell lenni, az pedig nem megy, ha minden nap hatvanszor átlapozod a Google-t egy-egy kérdés miatt^^ Itt szépen, kényelmesen átbeszélgetünk mindent nevek és kellemetlen szájhuzogatások nélkül. Ha meg bárki beszól, nyomok egy >>Törlést<< és megy tovább az élet :D 

Mindenkinek gigantikus ölelés és egy annál nagyobb bocsánatkérés, amiért eltűntem!

Szeretlek titeket, írjatok nyugodtan és kérdezzeteeek :D
puszi: Handycap

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://littlehandycap.blog.hu/api/trackback/id/tr203015746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Astrid1 2011.06.26. 18:00:22

Sziaaa!!!!

Nagyon nagyon örülök hogy valamilyen formában azért folytatod a dolgokat!Imádtam a videóidat,annyira sajnálom hogy abbahagytad!:(De most itt vagy!:)Üdv újra a szépségápolás világában!:))

Pusz:Astrid1

Little Handycap 2011.06.26. 21:02:02

@Astrid1: Köszönöm az üdvözlést, és hogy itt is követsz, jó újra köztetek^^ :))
A videókat muszáj volt, de megígérem, h erre már figyelni fogok, ha tényleg nagy az érdeklődés...de nem: még pár emberkével is szívesebben csinálom, minthogy sehogy se :D
szóval millió puszi, várom a kérdéseket és az ötleteket^^
handycap

Katalinrita 2011.06.30. 12:51:48

Kedves Handycap!Gondolom sokan irták hogy ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel!Én is ezt tanácsolom ,de tudom hogy amikor szived-lelked beletetted egy videóba rosszul esett!Tulsullyal szemuveggel egyebekkel ne foglalkozz senki sem tökéletes!Te egy nagyon szép és értékes,és -ügyes- lány vagy!Nagyon örülök hogy visszatertél én nagyon sokat tanultam Töled!A videoid nagyon jók voltak nem hadartál,szerintem mindenki csinálja utanad ha tudja!Remélem idövel videokat is teszel fel!!!Örülök hogy ujra tanácsokkal látsz el minket és remélem sikeresen tuljutottál az érettségin!Sok szeretettel üdvözöllek!!

Little Handycap 2011.06.30. 13:26:47

Kedves Katalinrita!:) Egészen elérzékenyültem a leveledtől, tudni illik az összes félelmemre határozott nemet mondtál, és még ha csak egyedül, vagy kevesen is vagytok, de nagyon jól tud esni:')
Természetesen Neked is szívesen segítek innentől, vagy bárkinek, aki erre jár, de mint mondtam, a Facebookon 48 órán belüli válaszokra számíthattok, ha észrevétel, kérdés, esetleg ötlet merül fel. Elsődleges célom, h ebben a szorult anyagi helyzetben is, amiben az emberek vannak, a nők és a lányok továbbra is magabiztosan és frissebben járjanak-keljenek, és remélhetőleg ez sikerül is:) Várom további leveleidet, de egyelőre videókról még nem ígérek semmit. Hatalmas puszi, jó hétvégét! handycap:)
süti beállítások módosítása